Dissabte, 20 de juliol de 2024
És notícia

Andorra comença a formar professionals de la comunicació en Igualtat

Avatar photo

L'objectiu és donar a conèixer i compartir recomanacions a l’hora d’abordar fets noticiables vinculats amb qüestions com ara la violència de gènere, la discapacitat, la infància i la joventut o la gent gran.  

El Ministeri d’Afers Socials, Joventut i Igualtat ha iniciat aquest dilluns les reunions formatives en matèria d’igualtat i adreçades a periodistes i treballadors del sector de la comunicació.

 

L’objectiu de les trobades, dividides en tres jornades al llarg d’aquest mes de gener, és donar a conèixer i compartir amb els professionals del país la guia que, sota el títol ‘Igualtat i comunicació. Reflexions i bones pràctiques per al tractament de la diversitat i la igualtat social’, ofereix recomanacions a l’hora d’abordar fets noticiables vinculats amb qüestions com ara la violència de gènere, la discapacitat, la infància i la joventut o la gent gran.

 

A les formacions hi participa personal tècnic del ministeri de les àrees d’Igualtat; de  Participació i Promoció de la Joventut i el Voluntariat; d’Atenció a la Infància i  l’Adolescència; de Promoció a l’Autonomia Personal; i finalment de Serveis Socials.

 

El document s’ha treballat des del Ministeri d’Afers Socials, Joventut i Igualtat en  col·laboració amb l’Associació de Professionals de la Comunicació d’Andorra  (APCA). Es pot consultar en línia a https://www.aferssocials.ad/igualtat.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

five − 4 =

Notícia anterior

La Seu d’Urgell acollirà la Final Nacional de la World Robot Olympiad Spain 2023

Notícia següent

Troben mort en Josep, l’home desaparegut fa 40 dies a Girona

Notícies relacionades