Andorra administrarà les terceres dosis als majors de 65 i els col·lectius de risc

L'administració de les vacunes es farà partir del pròxim 22 de novembre

El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, ha comparegut aquest dimecres per actualitzar les xifres relacionades amb l’evolució epidemiològica de la pandèmia de SARS-CoV-2 al Principat. El nombre total de casos registrats des de l’inici de la pandèmia ascendeix a 15.744 persones. Hi ha un total de 15.421 persones que han rebut l’alta i 130 defuncions relacionades amb la malaltia.

Actualment hi ha 193 casos actius: 1 persona resta ingressada a planta de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell i 1 a l’UCI –ventilada mecànicament–. Pel que fa a la població escolar, hi ha 16 aules en vigilància passiva i 1 aula en vigilància activa parcial.

Finalment, des de l’inici del Pla de vacunació, ja s’han administrat 108.909 vacunes –55.008 primeres dosis, 53.600 segones i 301 terceres–. Podeu consultar tota la informació relacionada amb la pandèmia de SARS-CoV-2 al Principat a www.govern.ad/coronavirus

En el marc de l’actualització sanitària d’aquest dimecres, el ministre de Salut ha avançat que a partir del pròxim 22 de novembre, es començaran a administrar les 3eres dosis de vacunes als majors de 65 anys i als col·lectius de risc. Des de l’oficina COVID s’anirà programant la vacunació i es citaran a les persones dins d’aquesta franja que estiguin apuntades a la plataforma d’inscripció.