Andbank incorpora Nuria Trullas i Maite Navarro a l’equip de banca privada

Les dues provenen de Banc Sabadell d'Andorra

Andbank ha anunciat la incorporació de Nuria Trullas i Maite Navarro a l’equip de banca privada d’Andorra, en un comunicat aquest dimarts.

Les dues provenen de Banc Sabadell d’Andorra, entitat en la qual han desenvolupat part de la seva carrera professional com a gestores de comptes, i que ara s’integra al grup MoraBanc.

Andbank, que actualment té nou oficines al Principat, reforça amb aquestes incorporacions el seu equip format per “professionals experts en banca privada i gestió de patrimonis”.

La directora de Banca País d’Andbank, María Suárez, ha afirmat que la seva estratègia de creixement a Andorra “contempla l’atracció de talent amb experiència i coneixement local per donar el millor servei als clients”.

TRULLAS I NAVARRO

Trullas és llicenciada en Turisme per l’escola universitària Joviat i té l’European Investment Practitioner (EIP); abans de treballar a Banc Sabadell d’Andorra havia desenvolupat la seva carrera en entitats com La Caixa de Pensions i Estalvis i Crèdit Andorrà.

Per la seva banda, Navarro té una formació professional en administració i gestió d’empreses i compta amb les certificacions EFPA (European Financial Planning Association) i EFA (European Financial Advisor).

Andbank és un grup multinacional especialitzat en banca privada, amb més de 70 oficines a 12 països i un equip de 1.100 professionals, que a tancament d’abril del 2021 comptava amb un volum d’actius sota gestió de 27,6 bilions d’euros.