Andbank activa el Compte 1930, que retorna entre el 10% i el 30% del rebut de la llum

Contempla la devolució del rebut de la llum de qualsevol companyia elèctrica al Principat

Andbank ha posat en funcionament aquest dilluns el Compte 1930, un compte corrent creat amb motiu de la commemoració del 90è aniversari de l’entitat i que retorna entre el 10% i el 30% del rebut de la llum, amb un import mínim de 10.000 euros aportats.

El Compte 1930 està adreçat a persones residents al país i contempla la devolució del rebut de la llum de qualsevol companyia elèctrica que operi al Principat, segons un comunicat de l’entitat d’aquest dilluns.

Aquesta campanya estarà vigent des del 4 d’octubre del 2021 fins al 31 de gener del 2022.

Per a comptes amb imports mínims de 10.000 euros, tornarà el 10% del rebut de la llum; per als clients amb més de 20.000 euros, el 20%; i per als que disposin de més de 50.000 euros de saldo, en retornarà el 30%.

Segons la directora de Banca País d’Andbank, María Suárez, el llançament del producte remet als inicis d’Andbank, “lligat al desenvolupament de subministrament elèctric d’Andorra”.

RSC

Andbank és un grup multinacional especialitzat en banca privada que es distingeix per “disposar d’una xarxa de banquers i especialistes amb una àmplia experiència en l’assessorament i la gestió patrimonial”.

Un dels eixos fonamentals d’Andbank és la seva activitat de responsabilitat social corporativa (RSC), que està “orientada a recaptar fons per a la lluita contra el càncer”.