Visita dels alumnes de l’Escola Francesa al Comú d’Ordino

Les dues visites han estat guiades per la cònsol menor, Eva Choy

Els alumnes de CM2 de l’Escola Francesa han visitat aquest matí el Comú d’Ordino, en dos grups de quinze i setze infants. Es tracta de l’últim curs de primària, on estudien les institucions en el programa de l’assignatura ‘Català i Medi d’Andorra’.

Les dues visites, entre les 9 h i les 11.30 h, han estat guiades per la cònsol menor, Eva Choy, que ha fet un recorregut per alguns departaments. El personal del Servei de Tràmits, el departament de Finances i el de Comunicació han donat la benvinguda als alumnes i han mostrat en què consisteix la seva feina.

Sens dubte el que ha despertat més interès durant el matí, ha estat la trobada amb els dos cònsols a la sala del Consell on han pogut esclarir tots els dubtes, sobretot al voltant de la vocació política. Així, J. Àngel Mortés i Eva Choy han hagut de contestar preguntes personals, com la motivació que els ha portat a estar al capdavant de la parròquia i que els que més els hi agrada de la seva feina.

Tots dos mandataris han coincidit en dir que és molt gratificant poder ajudar al ciutadà i posar solució als problemes que puguin tenir, sempre que estigui en la seva mà. Mortés s’ha referit a la construcció d’un futur millor, on els infants d’ara seran els protagonistes.

Els cònsols han esmentat el nomenament de la Unesco per ser Reserva de la Biosfera o limitar la volumetria de la construcció per respectar la idiosincràsia de la parròquia, com alguns assoliments dels mandats dels quals estan molt satisfets.