fbpx
Divendres, 23 de febrer de 2024
És notícia

Alcobé expressa que millorarà la qualitat de vida dels canillencs

Avatar photo

Demòcrates + Independents de Canillo ha celebrat aquest dimarts a la nit la seva  reunió de poble, davant un Museu de la Moto ple, amb vora 150 assistents. El cap de  la llista, Jordi Alcobé, ha garantit “treball i rigor per donar el millor de mi mateix per a  la meva parròquia”, en reptes com “assegurar un creixement sostenible i compatible  amb la necessària protecció del nostre entorn“, “cuidant i protegint el territori“. Així  mateix, ha refermat que la candidatura treballarà per “millorar la qualitat de vida de  totes les canillenques i canillencs” i perquè la parròquia sigui “un motor els 365 dies  de l’any“, ja que té “té molt potencial“.  

Alcobé ha tingut unes paraules per a Francesc Camp, el cònsol actual: “Em sento molt  honorat de poder aspirar a ser el teu successor“. Per als propers quatre anys “vull que  els fills de Canillo se sentin orgullosos del llegat que deixarem“, amb accions com el  foment del sector agrícola i ramader i la construcció de la planta de biomassa per  abastir tots els edificis públics de Canillo. 

Precisament l’actual cònsol, Francesc Camp, ha estat l’encarregat d’obrir la reunió de  poble, fent un balanç dels quatre anys “intensos de mandat“, en què ha destacat la  revisió del Pla d’Urbanisme, “que ja és un exemple a seguir per a altres parròquies”; la  unió al sector de la neu perquè el país compti “amb un mercat turístic més madur“; la  reforma del Palau de Gel, “un renaixement que ens ha de portar més visitants i reduir  els costos que genera”; l’embelliment dels nuclis antics dels pobles de la parròquia i,  finalment, la compra de la parcel·la del Càmping Pla, “per bastir-hi nous serveis per als  ciutadans de Canillo i per als turistes”.  

Seguint a Camp, han anat intervenint, per presentar-se, tots els candidats de la llista  Demòcrata.  

També ha intervingut el president de Demòcrates, Xavier Espot, que ha manifestat que  Canillo “s’ha convertit en una parròquia de referència en qüestions com el turisme  responsable, el medi ambient, la protecció de l’entorn i les polítiques que  harmonitzen l’activitat humana amb la conservació del paisatge“. “I només amb  Demòcrates ho continuarà sent“, ha afegit, per afrontar els reptes i oportunitats de  Canillo, “que són també els d’Andorra“.  

Amb relació al fet que la de DA sigui l’única llista que es presenta al Comú, Espot ha  girat les paraules per celebrar que és “una llista única“, amb “perfils únics, que es  complementen perfectament“. Per això ha demanat a les canillenques i canillencs que  el 17 de desembre “heu d’anar a votar com si fossin les eleccions més renyides de la  història“.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Josep Majoral: “Naturland ha de ser un dels pilars econòmics de Sant Julià”

Notícia següent

Blanes homenatja als treballadors i treballadores jubilades

Notícies relacionades