Afectacions en el trànsit per la triatló Ironman 70.3 Andorra

Per evitar al màxim els col·lapses circulatoris s’aconsella a la població que eviti utilitzar vehicles en determinades franges horàries

El Govern ha informat aquest dimecres, a proposta del ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, de les mesures que afectaran a la circulació de vehicles durant el 2 i el 3 de juliol del 2022 amb motiu de la celebració de la cursa de triatló Ironman 70.3 Andorra. Aquest esdeveniment clourà el calendari de proves esportives que configuren l’Andorra Multisport Festival, que va realitzar-se per primera vegada l’any passat i que inclou l’Andorra Winter Triathlon, la cursa de ciclisme de muntanya Andorra MTB Classic-Pyrenees, la cursa de ciclisme de carretera Andorra 21 Ports, la Trail 100 Andorra-Pyrenees i la cursa de triatló Ironman 70.3 Andorra.

Així doncs i referint-se a aquesta darrera prova, per evitar al màxim els col·lapses circulatoris s’aconsella a la població que eviti utilitzar vehicles en les següents franges horàries detallades a continuació:

Dissabte 2 de juliol

– La circulació de vehicles quedarà interrompuda en el tram viari de la CS-200 que va des de l’aparcament comunal del llac d’Engolasters fins el camí Font de la Closa des de les 10 hores fins a les 21 hores, exceptuant els veïns de la zona i els serveis per als restaurants.

Diumenge 3 de juliol

– La circulació de vehicles quedarà interrompuda en el tram viari de la CS-200 que va des de l’aparcament comunal del llac d’Engolasters fins al camí Font de la Closa des de les 0 hores fins a les 5 hores, i s’amplia aquest tancament a tota la CS-200 fins a la cruïlla amb la CG-2 fins a les 10 hores. Els veïns de la zona podran sortir fins a les 7 hores.

– La circulació de vehicles quedarà tancada en el carril dret de la CG-2 en direcció a França des de la cruïlla de la CS-200 fins a la rotonda del coll d’Ordino, a Canillo. El tall de carril serà de les 8 hores fins a les 14.30 hores. Els vehicles podran circular tant en direcció nord com sud.

– La circulació de vehicles quedarà tancada a la carretera d’Ordino des de la rotonda d’inici del coll d’Ordino, a Canillo, fins a Ordino, des de les 8.30 hores fins a les 14.30 hores.

– La circulació de vehicles quedarà interrompuda en el tram de la rotonda de l’Aldosa de la Massana fins a la rotonda d’Anyós de les 9 hores a les 15 hores. El carril dret quedarà tancat i només es podrà circular en el carril circular en el carril que va cap a la rotonda d’Anyós fins a la rotonda de l’Aldosa.

– La circulació de vehicles quedarà interrompuda en el túnel de les Dos Valires en els dos sentits entre les 9 hores i les 15 hores.

– La circulació de vehicles quedarà tancada en un carril de les carreteres CG- 2/CG-1 en direcció a Andorra la Vella des de la rotonda de les Dos Valires a Escaldes-Engordany fins al Parc Central d’Andorra la Vella des de les 10.30 hores a les 15.30 hores.