Activitats per a nens i joves a les vacances de Carnaval d’Andorra la Vella

Les places per a cadascuna de les propostes de Joventut són limitades i les  inscripcions es poden formalitzar al Rusc

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

El Comú d’Andorra la Vella ofereix durant les vacances escolars de Carnaval (del dimarts 21 al divendres 24 de febrer) una vintena d’activitats per a infants i joves organitzades pels departaments de Social, Esports -conjuntament amb 6 entitats esportives de la parròquia-, i Joventut.

 

Des del departament d’Esports s’ofereixen 7 propostes, amb un total de 200 places, i les inscripcions es poden formalitzar a partir d’avui, 6 de febrer:

  • SETMANA BLANCA: de 6 a 13 anys.
  • CAMPUS DE RÍTMICA: de 5 a 13 anys.
  • CAMPUS DE BÀSQUET: de 5 a 12 anys.
  • CAMPUS DE FUTBOL SALA: de 6 a 13 anys.
  • CAMPUS DE KUNG-FU: de 5 a 15 anys.
  • CAMPUS DE VOLEIBOL: de 6 a 12 anys.
  • ESTADA DE DEFENSA PERSONAL: a partir de 10 anys.

 

Des del departament de Social es posen a disposició 2 propostes per a  infants de 3 a 6 anys i les inscripcions s’obren també a partir d’avui, 6 de  febrer.

  • CASAL D’INFANTS EL LLAMP 64 places
  • LUDOTECA DE SANTA COLOMA 40 places

 

Les famílies poden formalitzar les inscripcions a través de la pàgina web  del Comú (www.andorralavella.ad/inscripcions) i als departaments  d’Esports, (telèfon 730 090); i de Social, a l’avinguda Príncep Benlloch, 59  (telèfon 730 020).

 

D’altra banda, l’oferta de Joventut per a la setmana de vacances de Carnaval inclou sortides a la neu, una visita al Bici Lab Andorra; jocs col·lectius, tornejos d’atletisme, vòlei, dards i futbolí; una tarda de disco gel i un concurs de disfresses amb altres punts joves d’Andorra;  l’enregistrament un pòdcast al Rusc; activitats de cuina i una sortida a Caldea.

 

Durant les vacances de Carnaval, a més, i en el marc de  l’agermanament entre Andorra la Vella i Foix, un grup de 15 joves de la localitat francesa faran una estada d’intercanvi a la parròquia i  participaran de les activitats amb els joves d’Andorra la Vella.

 

Les places per a cadascuna de les propostes de Joventut són limitades i les  inscripcions es poden formalitzar al Rusc (WhatsApp 611 842 i telèfon 730  007 i joventut@comuandorra.ad).