Andorra convoca el 9è concurs de curtmetratges RECcrea

El termini per lliurar els originals s’acaba el 21 d’abril del 2023. 

El Servei de Política Lingüística del Govern (SPL), en col·laboració amb l’Associació Ull-Nu i amb el patrocini de Pyrénées, posa en marxa el novè Concurs  de curtmetratges RECcrea, un projecte de dinamització adreçat als estudiants de 3r  i 4t de segona ensenyança, 3r i 4t d’ESO, troisième i seconde per promoure la  creativitat audiovisual. 

Els curtmetratges han de ser en català, de temàtica lliure i no poden durar més de  vuit minuts. Les bases completes es poden consultar al web www.catala.ad. El termini per lliurar els originals s’acaba el 21 d’abril del 2023. 

El RECcrea inclou una fase formativa a les aules, a càrrec d’Ull-Nu, que orientarà  els alumnes en l’elaboració dels guions i els curtmetratges, la direcció d’actors i la  supervisió del treball audiovisual. 

Els tres primers classificats rebran vals de compra per a Pyrénées Andorra (700,  500 i 300 euros, respectivament) i els seus curts s’emetran a Andorra Televisió. A  més, tots els finalistes rebran un diploma acreditatiu i un obsequi. 

El RECcrea, que també compta amb el suport dels centres educatius i d’RTVA, va  rebre en l’edició passada 18 originals, en què van prendre part una vuitantena  d’alumnes. El treball guanyador, És amor?, ambientat als anys cinquanta del segle  XX, tractava de l’empoderament de les dones.