400 persones celebren el Dia Mundial de la Bicicleta a Andorra amb una pedalada popular

L’objectiu de la bicicletada és fomentar l’ús d’aquest vehicle de mobilitat personal entre les famílies i la sensibilització de la població sobre la bicicleta i els seus beneficis

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Unes 400 persones han pedalat aquest dissabte al matí en la bicicletada popular, organitzada pel Departament de Mobilitat, en motiu del Dia Mundial de la Bicicleta, que se celebra cada 3 de juny. La iniciativa, que ha comptat amb la col·laboració del Comú d’Andorra la Vella, ha sortit des del museu Biciclab i els participants han fet dos recorreguts diferents pels carrers de la capital, de dos i quatre quilòmetres, en funció de la seva edat i nivell.

L’objectiu de la bicicletada és fomentar l’ús d’aquest vehicle de mobilitat personal entre les famílies i la sensibilització de la població sobre la bicicleta i els seus beneficis. L’activitat s’emmarca dins de la campanya ‘Aprèn a rodar’, que es va iniciar amb la primera Jornada infantil de mobilitat sostenible i seguretat ciclista, celebrada el passat dissabte 20 de maig a la plaça del Poble d’Andorra la Vella.