37 professors islandesos visiten la Reserva de la Biosfera d’Ordino

Els 37 docents fan una estada formativa a Andorra per conèixer els sistemes educatius del Principat i visitar diferents centres

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La Casa de la Muntanya d’Ordino ha rebut avui un grup de trenta-set professors islandesos, per primera vegada a Andorra, de Setbergsskóli, en el municipi d’Hafnarfjörður, que fan una estada formativa a Andorra per conèixer els sistemes educatius del Principat i visitar diferents centres.

 

Han vingut després de visitar l’Escola Francesa d’Ordino i conèixer les metodologies que se segueixen, especialment quant al medi natural i l’entorn. El grup docent que treballa amb infants d’entre sis i setze anys, ha tingut interès a conèixer la Casa de la Muntanya i  l’educació ambiental que s’incentiva al Comú com a Reserva de la Biosfera.

 

El departament de Medi Ambient del Comú d’Ordino s’ha encarregat de fer la visita guiada a la Casa de la Muntanya, per mostrar l’aplicació de les noves tecnologies en l’educació ambiental. S’ha valorat de forma molt positiva i els professors han posat un especial interès en la maqueta interactiva d’Andorra en relleu, com a eina per treballar pedagògicament conceptes de relleu, hidrografia, dinàmiques humanes, geografia, etc.