150 alumnes comencen el curs a l’Escola d’Art de Sant Julià de Lòria

El passat 13 de setembre començaven les classes a l’Escola d’Art amb uns 150 alumnes, el 50% nens i l’altre 50% aproximadament adults. Unes xifres que previsiblement variaran ja que les inscripcions estan obertes durant tot el curs. Les dades s’han donat a conèixer durant la presentació davant dels mitjans de comunicació que han fet aquest dimarts la cònsol menor i la coordinadora de l’Escola, Maria Lluelles.

L’Escola d’Art de Sant Julià de Lòria té una dilatada trajectòria docent de 38 anys. Al llarg d’aquest temps, han estat molts els nens, joves i adults que s’han format en aquest centre on s’imparteixen classes des dels 3 anys i fins a l’edat adulta. En aquest sentit, Mireia Codina ha destacat que l’aposta del Comú per la Cultura en totes les seves vessants és ferma i continuarem potenciant-la. A més, en la mateixa línia, som la parròquia del coneixement i de la ciència, la parròquia universitària i el nostre objectiu és esdevenir un campus universitari.

L’Escola d’Art ofereix formació d’arts plàstiques a partir de 3 anys i fins als 13, i de belles arts per a joves i adults, en les disciplines de dibuix, pintura i gravat a més de classes de suport de model nu i il·lustració digital.
Aquesta formació es complementa amb tallers d’arts i oficis que van des de la ceràmica, la talla de fusta i la joieria fins als tallers tèxtils, de costura, tapis persa, patchwork i punta de coixí.

Com a novetat, aquest curs s’estrena el taller de joieria conduit per la Sílvia Guillem. , i seguim contant amb un equip de 12 professors.

Aquest curs també s’està treballant en la creació d’una pàgina web de l’Escola, on els professors podran publicar contingut de belles arts per a totes les edats i on els alumnes podran fer formacions online.