Viu la Pasqua recupera les activitats a l’interior

Avatar photo

Del 3 al 5 d’abril, l’espai firal 1 d’Octubre serà l’escenari de les activitats d’oci i lleure infantil i juvenil organitzades amb motiu de les vacances de Pasqua

Del 3 al 5 d’abril, la zona de l’espai firal 1 d’Octubre, tant la interior com l’exterior, serà l’escenari d’una nova edició de Viu la Pasqua, que aplegarà activitats de lleure i oci dirigit a infants, adolescents i joves amb motiu de les vacances de Pasqua. Aquesta edició recupera les activitats a l’interior que es feien dins del pavelló –i que enguany es faran dins la carpa de l’espai firal- i mantindran les d’exterior que s’havien estat fent després de la pandèmia. L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, i la regidora de Joventut, Carla Bonfill, han presentat els detalls d’aquesta nova edició a la premsa aquest dilluns al matí.

L’alcalde ha volgut valorar el model organitzat els anys de restriccions, per fer activitats a l’exterior, i el fet que enguany es recuperi també les activitats a l’interior. Un fet, que segons la regidora, permet oferir una gran diversitat d’activitats que aniran des de la zona de sorral i jocs infantils per als més petits, passant per jocs tradicionals i jocs gegants, laberints de foc, activitats de defensa de medi natural, pintacares, tallers de cuina i de robòtica, activitats esportives, circuit viari amb el Servei Català de Trànsit. També hi haurà els inflables i la típica xocolatada de l’últim dia de saló.

“I tot plegat s’organitza amb una de les coses que ens ha caracteritzat sempre, la col·laboració amb les entitats”, destaca l’alcalde, “que són les que faran possible totes aquestes activitats”.

Viu la Pasqua serà del dia 3 al 5 d’abril, de 10h a 13h i de 16.30h a 20.30h. El preu serà de 3 euros per migdia i 4 euros tot el dia. El programa d’activitats diàries es publicarà abans d’aquells dies a través de la web i les xarxes socials de l’Ajuntament.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Sant Sadurní realitza obres de renovació i remodelació al Parc de Lluís Companys

Notícia següent

El «Bus x tu» de la zona nord de Reus començarà el servei el 27 de març

Notícies relacionades