Víctor Grau es compromet a liderar un projecte de canvi per a Tortosa

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El Secretari de Política Municipal del PSC, Joaquim Fernández, s’ha reunit amb Víctor Grau, candidat socialista a l’alcaldia de Tortosa. Durant la reunió han pogut parlar dels eixos del programa electoral que està preparant el PSC de Tortosa.

Els socialistes estan realitzant una ronda de contactes amb diferents entitats socials, esportives i veïnals de la ciutat per a poder recollir les seves propostes i inquietuds. S’enceta una nova etapa al socialisme tortosí, en què es vol obrir el partit encara més a la ciutadania. És per això que el dimecres 8 de febrer, començarà el procés “Tortosa participa!”, on totes les persones que vulguin col·laborar podran opinar sobre les propostes que ha de recollir el programa de la candidatura encapçalada per Grau.

En el transcurs de la reunió, Fernández li ha traslladat a Grau el suport de la direcció nacional per a tirar endavant el projecte de ciutat que necessiten els tortosins i tortosines, i l’ha encoratjat a continuar treballant per la Tortosa del futur. Fernández ha destacat la il·lusió que està generant aquesta nova etapa al socialisme tortosí. “Víctor Grau és una persona preparada, amb ganes i que té un projecte de futur per a la ciutat” ha dit Joaquim Fernández.

Grau ha agraït el suport de Fernández i de la direcció nacional i li ha traslladat al Secretari de Política Municipal, la necessitat d’un nou rumb. “Em veig amb ganes de poder liderar el canvi que la Tortosa i els seus pobles estan demandant des de fa anys. Hem d’acabar amb les maneres de fer del passat i mirar cap al futur”, ha conclòs Víctor Grau.