Tortosa segueix suprimint barreres arquitectòniques amb passos de vianants a cota zero

Després de l'actuació feta a la zona del centre i a Vora Parc, ara els treballs se centren al barri de Ferreries

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Ajuntament de Tortosa està duent a terme els treballs per a suprimir barreres arquitectòniques en diverses voreres de Ferreries. L’actuació se centra en una quarantena de punts, per a millorar l’accessibilitat en diversos passos de vianants. Concretament, les tasques s’estan fent a vials com el passeig de l’Ebre, l’avinguda Colom, la rambla Catalunya, o els carrers Hernan Cortés, Pizarro i Migdia, entre d’altres.

Estos treballs continuen les actuacions fetes anteriorment a diversos carrers del centre de la ciutat, de l’àmbit més pròxim als carrers Teodor González, Argentina, Cervantes o Despuig, on també es van suprimir més de 50 barreres arquitectòniques.

Així mateix, les actuacions a la via pública han comportat la supressió de les barreres arquitectòniques situades en tot l’àmbit de la plaça de l’Ajuntament, on l’actuació d’arranjament ha situat la plaça i tots els carrers a l’entorn de l’edifici consistorial a un sol nivell. En la mateixa línia, també s’han fet actuacions de renovació a diverses voreres de l’àmbit de Vora Parc, com el carrer Mossèn Manyà o el carrer Sebastià Juan Arbó, entre d’altres, que també han reforçat l’accessibilitat de les persones.

Juntament amb estes actuacions ara en marxa, al barri de Ferreries també s’han renovat les voreres del carrer Alfara de Carles, Alcanyís o Tarragona, i està prevista l’actuació per a la renovació de les voreres interiors de la plaça 1 d’Octubre.

Tots estos treballs responen a la voluntat del govern municipal per afavorir la mobilitat i fer que la ciutat siga més amable per a les persones.