El carrer Sabina de Tortosa canvia el sentit de circulació

La reordenació del trànsit a este carrer complementa la transformació en zona de vianants de la plaça de l'Ajuntament i els carrers de l'entorn

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El carrer Sabina de Tortosa canvia el sentit de circulació des d’este dimarts: fins a este moment, el carrer Sabina servia als vehicles que passaven per la plaça de l’Ajuntament o els carrers Doctor Vila, Lluís Millet i Enric Bayerri per incorporar-se a l’avinguda de la Generalitat. Amb la conversió d’estos carrers en zona de vianants, el trànsit de sortida pel carrer Sabina s’ha vist reduït notablement.

Ara, la modificació del sentit de circulació d’este carrer farà possible que els vehicles puguen accedir des de l’avinguda de la Generalitat cap a la plaça Ramon Cabrera, abans d’incorporar-se pel carrer Sant Ildefons cap al carrer Teodor González o cap al carrer Argentina.

L’actuació també servirà per reordenar els estacionaments del carrer Sabina, amb la incorporació d’una nova zona per a motocicletes al principi del carrer. De la mateixa manera, la zona per a vehicles de càrrega i descàrrega es desplaçarà a la zona posterior a l’edifici de Correus, on disposarà de major espai.

L’ampliació de la zona de vianants al voltant de l’Ajuntament, en la qual s’ha inclòs la prolongació del carrer Na Perona en un únic nivell, també comporta la reordenació de la circulació i dels estacionaments a la plaça d’Emili Sanz, que ja estan senyalitzats.