fbpx

Tortosa ampliarà i millorarà l’Auditori Felip Pedrell entre 2024 i 2025

Avatar photo

El ple de l’Ajuntament de Tortosa deixarà sense efecte la plurianualitat de l’obra d’ampliació de l’Auditori Felip Pedrell prevista pel 2023-2024.

Unes obres d’ampliació i millora que s’executaran entre 2024 i 2025 i que es financen a través d’una subvenció del Ministeri de Cultura de 2,5 milions d’euros i de la Diputació de Tarragona de 950.000 euros. “Es tracta d’una obra que és viable econòmicament, però que hem introduït millores al projecte i ara adaptem també el calendari d’execució a la realitat”, ha dit l’alcalde de Tortosa, Jordi Jordan, que juntament amb la primera tinent d’alcaldia, Mar Lleixà i el segon tinent d’alcaldia, Víctor Grau, ha comparegut davant dels mitjans per explicar els principals temes que es tractaran en el ple ordinari del mes de desembre, que tindrà lloc dilluns.

L’actuació de l’Auditori Felip Pedrell contempla, d’una banda, la construcció d’una tercera sala i l’adquisició de l’equipament escènic i les grades i, de l’altra, la millora de la sala gran, amb la renovació del sistema de climatització i la reparació de les goteres. Una millora projectada els últims mesos amb la voluntat d’esmenar les mancances de les instal·lacions actuals i no fer només la construcció de la tercera sala.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Parets acull la presentació del llibre ‘El riu Tenes i el seu paisatge’

Notícia següent

Tàrrega podrà urbanitzar el polígon industrial Boscarró

Notícies relacionades