El Top Ranking Festival aposta per la música en directe a la Ràpita

És més que probable que sigui l'última edició

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El Top Ranking afronta la seva edició més complicada. El pròxim 10 de juny, juntament amb l’Ajuntament de la Ràpita, organitza la sisena edició del Top Ranking Festival, la qual podria ser l’última edició. Com cada any, el festival comptarà amb actuacions en directe, ioga, markets, food trucks i un espai infantil, entre altres activitats, al Parc de Garbí i de forma totalment gratuïta. El festival començarà a les 10 del matí fins a les 4 de la matinada.

La programació musical de la sisena edició la conformen Dub Explosion; Jamaican Jazz Lovers; Roberto Sánchez ft. Ras Tweed; Good Over Evil ft. Sista Livity; Top Ranqueen; Clitorians; i Top Ranking Sound System. A banda de la música en directe, també hi haurà on hi haurà ioga a càrrec de ‘Actos y palabras’, un espai infantil a càrrec de Tataküa Coop, foodtrucks i markets, entre altres activitats.

Joan Grau, membre del Top Ranking, ha explicat que “afrontem l’edició més complicada. Enguany ja ens hem vist obligats a retallar un dia per falta de recursos humans. Per aquest motiu, i per la dificultat de poder conciliar la nostra vida laboral, és més que probable que sigui l’última edició. Fem una crida a la gent que vingui a gaudir d’aquesta festa tan bonica, que intentem crear un clima únic, amb una oferta musical de primer nivell”. I afegeix: “Top Ranking seguirà estant a disposició del poble i quan se’l cridi per poder aportar en programació musical, d’aquests i altres tipus, ho farà de forma altruista i per portar grans artistes al nostre poble”.

Un any més, des de l’associació es vol destacar que “el festival és un espai lliure de violències masclistes i LGTBI-fòbiques. L’alcohol no és excusa: només un sí és un sí. Tampoc es tolerarà cap actitud racista ni classista”.