Dimecres, 24 de juliol de 2024
És notícia

Més de 200 infants i joves reben les subvencions escolars de l’Ampolla

Avatar photo

En total, les ajudes per a l’adquisició de llibres i material de suport informàtic han estat de 18.095,16 euros

Un total de 231 infants i joves de l’Ampolla s’han beneficiat de les subvencions escolars que ha atorgat l’Ajuntament de l’Ampolla per al curs 2022-2023.

 

En total, les ajudes per a l’adquisició de llibres i material de suport informàtic han estat de 18.095,16 euros. Les persones beneficiàries han  estat alumnes d’infantil, de primària, de secundària i estudiants de batxillerat i de cicles formatius empadronats a l’Ampolla i que estan cursant els estudis a qualsevol centre públic o concertat de la demarcació de  Tarragona.

 

L’alumnat d’infantil ha rebut 50 euros, el de primària 75 euros, el de secundària 80 euros i el de batxillerat i cicles formatius 100 euros. En el cas de les famílies nombroses o les monoparentals, aquestes quantitats econòmiques s’han incrementat un 20%. Pel que fa a les famílies nombroses o monoparentals especials, l’augment ha estat del 30%.

 

D’altra banda, l’Ajuntament de l’Ampolla també assumeix el cost del  transport de l’alumnat empadronat al municipi que cursa el batxillerat a l’Institut de Camarles i que, com es tracta d’una formació no obligatòria, la despesa hauria de córrer a compte de les famílies. En aquest cas, el consistori ha destinat 2.904 euros per sufragar el transport dels 16 alumnes  que cursen el batxillerat aquest curs en aquest centre escolar.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

2 + fifteen =

Notícia anterior

Possibles nevades dimarts a cotes molt baixes al litoral i prelitoral català

Notícia següent

Un home mata la seva parella i la seva filla de 8 anys i s’intenta suïcidar

Notícies relacionades