fbpx
Divendres, 23 de febrer de 2024
És notícia

El PSC millora les prestacions sanitàries a Alcanar i a Les Cases

Avatar photo

El PSC aconsegueix que s’aprovi al Parlament una Proposta de Resolució per millorar l’assistència sanitària a Les Cases, garantint l’atenció continuada tant d’adults com de la població pediàtrica durant tot l’any, amb el reforç necessari per assegurar la correcta cobertura durant els mesos de juny a setembre, i dotar el CAP d’Alcanar dels serveis d’especialista en Ginecologia i Urologia.

“El PSC estem al Parlament per atendre les necessitats de la població, visquin on visquin, i Alcanar i les Cases no poden continuar per més temps desatesos. El govern de la Generalitat està obligat a complir els acords del Parlament i esperem que així ho faci”, explica Georgina Ebri, diputada al Parlament de Catalunya.

La Proposta de Resolució que ha estat aprovada majoritàriament per tots els grups polítics menys ERC, també tracta de garantir el servei d’hospitalització a domicili i el control dels pacients crònics des de la proximitat al municipi d’Alcanar, i a tota la comarca del Montsià, per aquells pacients que els professionals sanitaris ho consideren.

Neus Sancho, portaveu del PSC a Alcanar, es mostra satisfeta per l’acord del Parlament. “Una vegada més el PSC hem defensat allò que creiem necessari, i que l’alcalde ha estat incapaç de defensar, i fer entendre als seus (ERC), que Alcanar no pot ser menys que altres pobles. De què ens serveix que governen a Alcanar si quan arriba el moment no ho fan ni es preocupen”, es pregunta Neus Sancho.

“Espero almenys, que s’impliqui, ja que no ho ha fet abans i no deixi passar ni un dia més que Alcanar i Les Cases tinguem al més aviat possible els serveis sanitaris que s’han aprovat establir en la Proposta de Resolució del PSC. Alcanar, les Cases i Alcanar Platja ens mereixem un tracte millor”, acaba dient Neus Sancho.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Barcelona es prepara per garantir una bona seguretat i mobilitat per Nadal

Notícia següent

Es reforça la vigilància policial durant les festes a Sant Cugat

Notícies relacionades