Divendres, 14 de juny de 2024
És notícia

El PSC d’Amposta posa damunt la taula les primeres propostes electorals

Avatar photo

Recuperar la façana fluvial i l'habitabilitat del barri antic, primeres propostes electorals que el PSC d'Amposta ha posat damunt la taula

El candidat socialista a l’alcaldia d’Amposta, Jordi Pérez, acompanyat de membres de l’executiva local, ha explicat avui en una roda de premsa a l’aparcament de les antigues piscines, que el seu partit vol recuperar aquest espai del pàrquing com una zona verda, d’equipaments i lúdica. «La idea -ha remarcat l’alcaldable- és fer que la gent torni a viure al centre del poble, per a això hem de crear espais agradables, així com recuperar alguns edificis i enderrocar d’altres en mal estat per a convertir-los en zona d’aparcament i suplir les places que s’eliminarien aquí». Pérez ha afegit que el barri antic «és un dels llocs on més hem de treballar. Recuperant la façana fluvial i vivint de cara al riu. S’ha de fer un pla que incentivi a la gent, sobretot a la gent jove, a tornar-hi a viure».

L’alcaldable ha aprofitat per a explicar que ja s’està repartint pel poble la revista de l’agrupació local Quatre Cantons. Entre altres, a més d’un escrit on es presenta a la ciutadania en condició d’alcaldable, també es recullen els principals eixos programàtics del partit per a les pròximes eleccions municipals. En aquest sentit, Pérez ha animat la ciutadania que aporti idees: «encara som a temps d’incloure totes aquelles propostes que es facin en positiu per a la nostra ciutat». L’alcaldable socialista ha recordat que la seva formació ja està mantenint reunions i converses amb totes les entitats i associacions de la població «per a recollir les seves inquietuds i incorporar-les en la mesura del possible al programa electoral. El nostre projecte posa davant de totes les persones i les seves necessitats i les nostres propostes tindran aquest eix vertebrador».

Entre altres eixos de treball que en aquests moments dibuixa el PSC d’Amposta hi destaquen, a més de la recuperació de la façana fluvial i del barri del centre, la rebaixa de la fiscalitat i la millora de la neteja dels carrers. Jordi Pérez ha apuntat que treballaran per aconseguir «una ciutat més neta, més accessible, més amable per als vianants i menys caòtica per als vehicles».

Finalment, alcaldable a l’Ajuntament d’Amposta ha volgut avançar la línia amb què el seu partit està marcant la precampanya i que també vol estar present durant la campanya electoral: «no volem entrar en desqualificacions gratuïtes, no volem posar bastons a les rodes a ningú, volem donar a conèixer la nostra proposta de futur per a Amposta i no entrar en picabaralles estèrils amb la resta de candidats».

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Vilafranca tanca els comptes del 2022 amb rècord d’inversions i romament positiu

Notícia següent

El SADI de Cambrils ofereix una tarda de jocs tradicionals oberta a tots els infants

Notícies relacionades