Els polígons industrials d’Amposta estrenen webs

En cadascuna s’hi pot trobar informació de l’associació d’empresaris i empresàries, les empreses que hi ha ubicades i també altra informació d’interès

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Els dos polígons industrials d’Amposta, polígon Tosses i polígon l’Oriola, tenen nova pàgina web. Un espai en línia impulsat des de les seves respectives associacions d’empresaris i empresàries i realitzat amb el suport de l’Ajuntament d’Amposta, amb la voluntat de donar valor afegit als polígons i així incentivar el seu creixement amb l’ampliació de les empreses existents i la implantació de noves activitats.

“Des de l’àrea de Desenvolupament Social i Econòmic hem impulsat la creació d’aquestes dues associacions”, explica l’alcalde, Adam Tomàs, “per poder tenir així interlocutors autoritzats a l’hora de detectar les seves necessitats seguir millorant els polígons i fent-los més competitius”.

A més, des de l’àrea es continua treballant, conjuntament amb les associacions, amb diferents jornades i trobades empresarials amb la visió de la dinamització d’aquest teixit empresarial tan important per a la ciutat.

La web del polígon Tosses és https://www.poligonlestosses.cat/ i la del polígon l’Oriola https://www.poligonoriola.cat/. En cadascuna s’hi pot trobar informació de l’associació d’empresaris i empresàries, les empreses que hi ha ubicades i també altra informació d’interès.