Els amants del pàdel ja tenen noves pistes a l’Aldea

Les instal·lacions tenen un cost total d’execució de 49.398,73 €

L’Aldea ja disposa d’un nou equipament esportiu a les immediacions exteriors del camp de la UE Aldeana. Les dos pistes de pàdel han estat inaugurades aquest mateix dissabte 1 d’octubre a les 17:00h. Amb aquesta nova instal·lació municipal, s’amplia el ventall per poder practicar un nou esport al poble, que cada vegada compta amb més esportistes.

Els treballs realitzats a l’obra han comptat amb la reparació  i adequació  del terreny  per la solera de formigó, s’han instal·lat els vidres i les pistes de pàdel, i també s’enquitranarà el camí a les instal·lacions amb un cost total d’execució de 49.398,73 €.

Carlos Gilabert Regidor adjunt d’Acció Esportiva: ”Des de la Regidoria d’Acció Esportiva amb el seu treball per fomentar la pràctica esportiva al municipi i amb la finalitat de que tots els veïns i veïnes  puguin practicar-la al poble, posem en funcionament 2 pistes de pàdel per donar servei a tots aquells jugadors/es que el  practiquen i als que vulguin començar de nou aquesta pràctica esportiva, que ara ja la podran realitzar a la nostra població”.

Després dels parlaments a càrrec de Xavier Royo Alcalde de l’Aldea, es van realitzar partits d’exhibició de dobles masculins i femenins amb esportistes locals, i es va  donar l’oportunitat per tothom que volgués provar les pistes de pàdel.