Dissabte, 13 de juliol de 2024
És notícia

Movem – PSC aposta per una renovació de les instal·lacions del camp de fútbol de Jesús

Avatar photo

Proposa habilitar nous vestuaris, construir nous lavabos, millorar el reg de la gespa i ampliar de zona d’emmagatzematge

La coalició Movem Jesús – PSC continua treballant per fer dels seus pobles una peça clau del municipi. En aquest cas, han avançat una proposta necessària a les instal·lacions esportives del CF Jesús Catalònia, i històricament demandades per tots els seus usuaris i per molts socis de l’entitat. L’equip que lidera la jesusenca Marga Abelló aposta per intervenir al camp de futbol en diverses línies de treball estratègiques.

En primer lloc, la coalició Movem Jesús – PSC ha plantejat habilitar nous vestuaris on actualment hi ha els existents de futbol 7, que són de petites dimensions i es troben en mal estat, així com aprofitar part de la zona annexa que està lliure. Així mateix, proposa col·locar tanques perimetrals a l’exterior de l’estadi, adequar el sistema de reg de la gespa per optimitzar l’ús d’aigua i cobrir la part superior de l’espai existent darrere dels vestuaris grans, això permetria ampliar la zona d’emmagatzematge o els treballs esportius. L’actuació preveu també la construcció d’uns lavabos a l’actual zona de taquilles, adaptats a persones amb mobilitat reduïda per a facilitar-ne l’ús i l’accés. Finalment, es contempla posar més plaques fotovoltaiques per a fer més eficient el conjunt d’instal·lacions, una aposta per les energies renovables que aniria lligada a la creació d’una comunitat energètica al poble.

La candidata Marga Abelló ha explicat que “amb aquestes propostes d’intervenció a la zona esportiva, la coalició de Movem Jesús – PSC posem en relleu el nostre compromís amb les jesusenques i jesusencs. Considerem l’activitat esportiva, entre d’altres, un dels motors del poble. Cal, per tant, treballar per adaptar i millorar les instal·lacions existents, tot assegurant el seu manteniment, per fer de Jesús un poble viu i dinàmic.”

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ten + 11 =

Notícia anterior

La deixalleria de Parets dona una 2a vida als llibres amb ‘DeixaLlibres’

Notícia següent

La Biblioteca Central d’Igualada acull l’exposició fotogràfica «Gent nostra»

Notícies relacionades