Ulldecona col·loca les estructures de la passarel·la de vianants que comunicarà el Barri Castell i Sant Rafel del Riu

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La directora general d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat Sostenible de la Generalitat Valenciana, Roser Obrer, es va desplaçar la setmana passada fins a Sant Rafel del Riu i el Barri Castell d’Ulldecona per fer seguiment de la construcción de la passarel·la per a vianants que s’està executant al pont que uneix les dos localitats.

Les obres comptem amb un pressupost de 357.526 euros i les porta a terme l’empresa PAVASAL. L’actuació millorà notablement la mobilitat dels veïns i veïnes. Al ser les voreres del pont molt estretes i insuficients, vianants i ciclistes habitualment caminen per la calçada amb potencials riscos per a la seua seguretat.

Durant la visita, en la que va estar acompanyada per l’alcaldessa d’Ulldecona, Núria Ventura, l’alcalde de Sant Rafel, Domingo Giner, i l’alcaldessa i regidora del Barri Castell, Eli Itarte, entre altres, van poder seguir el muntatge de l’estructura dels taulers de la passarel·la que forma part de l’itinerari per a vianants i ciclistes.

La Conselleria està executant aquest itinerari que resoldrà el problema de seguretat viària que existeix actualment. La passarel·la tindrà una longitud d’uns 170 metres entre la plaça Joan Carles de Sant Rafael i el barri del Castell, i estarà compost per dos trams. Un primer tram format per la passarel·la annexa al pont sobre el riu Sénia i un segon tram que dóna continuïtat a la passarel·la fins al nucli urbà dels municipis.