Diumenge, 26 de maig de 2024
És notícia

L’alcalde de la Ràpita demana als grans supermercats que no obrin per Sant Esteve

Avatar photo

Josep Caparrós: “Sant Esteve és una data on tots volem compartir moments amb els nostres, i es fa difícil conciliar l’àmbit laboral i el familiar”

L’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, demana a les empreses dels grans supermercats del municipi que no obrin el 26 de desembre, després de rebre diverses consultes sobre la possibilitat de romandre oberts. 

 

L’Ordre EMC/129/2019/ El DOGC, de 28 de juny, estableix el calendari d’obertura a Catalunya dels establiments comercials en diumenge i dies festius per als anys 2020 i 2021, i fixa que el dia 26 de desembre els establiments han de restar tancats. No obstant això, la Ràpita és un municipi turístic i per tant, els establiments locals poden decidir la seva obertura el dia de Sant Esteve. 

 

Caparrós justifica que “Sant Esteve és una data on tots volem compartir moments amb els nostres, i es fa difícil conciliar l’àmbit laboral i el familiar en un dia tan assenyalat”. Per aquest motiu, reclama a les empreses dels grans supermercats que “no obrin els seus establiments en una data tan important”. 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La Diputació dona 1MEUR als ajuntaments per a accions contra el canvi climàtic

Notícia següent

Aragonès assegura que el 14 de febrer hi haurà eleccions

Notícies relacionades