L’Ajuntament de l’Ampolla instal·la un mòdul extern al costat del CAP per atendre consultes Covid

El consistori municipal també ha posat una pantalla tàctil (TESEO) perquè les persones usuàries puguin fer tràmits de manera autònoma, i així reduir el temps d’espera a l’hora de fer algunes consultes o gestions al taulell

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Ajuntament de l’Ampolla ha instal·lat  un mòdul extern al costat del CAP, concretament està ubicat a la plaça  Manel Ferrer, amb l’objectiu d’atendre consultes relacionades amb la  Covid-19 i evitar que els veïns i veïnes de l’Ampolla s’hagin de desplaçar al  CAP de l’Aldea per aquestes qüestions. 

Aquest nou espai, que entrarà en funcionament els pròxims dies, serveix  per a fer-hi proves PCR i també per atendre-hi pacients que puguin tenir el  virus. L’objectiu és que l’equipament sanitari pugui garantir circuits dobles  d’atenció i no barrejar pacients. 

El lloguer d’aquest mòdul extern suposa una inversió per a l’Ajuntament de  l’Ampolla de 3.000 euros anuals. 

Així mateix, el consistori municipal també ha posat una pantalla tàctil  (TESEO) al CAP perquè les persones usuàries puguin fer tràmits de forma  autònoma i, d’aquesta manera, reduir el temps d’espera a l’hora de fer  algunes consultes o gestions al taulell. En aquest cas, l’Ajuntament de  l’Ampolla ha invertit 5.459,92 euros. 

Amb aquest dispositiu, l’usuari podrà demanar cita amb el seu metge o  infermera de referència, consultar les visites mèdiques pendents, el pla de  medicació, imprimir-se un justificant de visita, entre d’altres.