L’Ajuntament de la Ràpita licita el projecte de remodelació de la piscina municipal

El projecte té un pressupost d’execució que ascendeix a 895.122 €

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Ajuntament de la Ràpita treu a licitació el projecte per remodelar la piscina municipal, situada al Parc de Garbí. Contemplant totes les actuacions necessàries per reformar l’equipament esportiu, el projecte té un pressupost d’execució que ascendeix a 895.122 €.

L’Ajuntament de la Ràpita licita aquesta remodelació integral de la piscina de la Ràpita davant la necessitat de millorar els accessos i la zona dels vestidors. Així com de canviar la coberta actual per una coberta telescòpica que permeti fer un estalvi energètic per aconseguir els objectius de desenvolupament sostenible i que millori la climatització i les condicions en què les persones usuàries gaudeixen de l’equipament. El projecte també contempla la construcció d’una piscina annexa per fer noves activitats.

L’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, destaca que “la remodelació de la piscina de la Ràpita és un dels projectes importants d’aquesta legislatura que es farà realitat el 2022”. Caparrós afegeix que “es tracta d’un projecte estratègic ja que la piscina municipal és un dels principals equipaments esportius del nostre poble i després de vint anys és imprescindible fer aquesta reforma integral que l’acabi convertint en una piscina adequada als temps que estem”.