L’Ajuntament de Deltebre il·lumina i arranja la principal carretera d’accés a la desembocadura

En total el cost de l’obra ascendeix a 322.164,80€

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Ajuntament de Deltebre segueix treballant per adequar el nucli de Riumar i per dotar de  millors serveis i prestacions a la ciutadania i a la gent que ens visita. És per aquest motiu que,  la darrera setmana, es van iniciar les obres d’arranjament de la principal carretera d’accés a  la desembocadura, la qual també dóna entrada al Càmping l’Aube.  

Entre les tasques que es duran a terme destaquen la seva il·luminació amb llumeneres LED,  ja que a hores d’ara aquest camí no disposa de llum, l’habilitació d’un carril bici i també el seu  asfaltatge. Per a l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, aquesta acció “és una de les diferents  actuacions que estem duent a terme a hores d’ara al nucli de Riumar per seguir projectant el  nucli com un pol d’atracció turística amb serveis i infraestructures de primer nivell”. Soler  també ha remarcat que “amb la il·luminació d’aquesta carretera també posem punt i final a  una reclamació històrica i que ens ha de permetre dotar de major visibilitat i seguretat aquest  tram durant la nit i matinada”. 

Amb aquesta actuació que s’està duent a terme també es preveu l’adequació de la rotonda  dels locals comercial. En total el cost de l’obra ascendeix a 322.164,80€ i està previst que  finalitzi aquest mateix mes de juliol.  

Cal recordar que, a hores d’ara, a Riumar també s’està construint la depurada, amb una  inversió de 7.000.000€ a càrrec de la Generalitat de Catalunya, i en breu començaran també les obres de la llotja de peix, la qual contempla una inversió de 700.000€ sufragada per Ports  de la Generalitat de Catalunya.