La Ràpita revalida el Segell Infoparticipa per la qualitat de la informació i la transparència

La Ràpita obté el segell amb una puntuació del 98% en complir 51 dels 52 indicadors que s’avaluen, un 6% més que en l’edició anterior

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Ajuntament de la Ràpita revalida el Segell Infoparticipa per la transparència i la qualitat de la informació cap a la ciutadania, atorgat per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). En aquesta edició, la Ràpita obté una puntuació del 98,08% en complir 51 dels 52 indicadors que s’avaluen, un 6% més que en l’edició passada. El resultat d’enguany és el més elevat que ha assolit el consistori des que s’analitza el portal municipal.

Ahir la tarda, l’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, va recollir el segell a l’Auditori de la UAB en l’acte de la 8a edició del lliurament de guardons del Segell Infoparticipa de 2021 a Catalunya. Caparrós expressa que “obtenir el segell és un reconeixement al govern municipal per la transparència i la facilitació de la informació a la ciutadania, i demostra el nostre compromís d’apropar l’administració als rapitencs i rapitenques”. L’alcalde afegeix que “la transparència és una prioritat per a nosaltres des del primer dia que vam entrar a governar perquè entenem que la ciutadania té dret a tenir la informació de manera clara i accessible”.

L’Ajuntament aconsegueix per tercer any consecutiu el Segell Infoparticipa gràcies al treball constant que es fa per mantenir la pàgina web actualitzada amb l’objectiu de posar tota la informació a l’abast de la ciutadania, ja que el segell reconeix la transparència i les bones pràctiques que es posen de manifest als webs dels ajuntaments. L’Ajuntament de la Ràpita és un dels 121 ajuntaments de Catalunya, d’entre els 947 que s’analitzen, que l’han aconseguit i se situa entre els 50 ajuntaments amb el web municipal més transparent.