La Ràpita inicia la fase de recerca per impulsar el projecte ‘Escola de famílies’

L’Ajuntament de la Ràpita estudia els interessos i les necessitats informatives i/o formatives de les famílies amb infants i adolescents a càrrec seu

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Ajuntament de la Ràpita inicia la fase de recerca per impulsar el projecte ‘Escola de famílies’. Les Regidories d’Educació, Joventut i Polítiques Socials i Igualtat treballen per impulsar una escola de famílies i per això, en la primera fase preveuen estudiar els interessos i les necessitats informatives i/o formatives de les famílies amb infants i adolescents a càrrec seu. La regidora de Polítiques Socials i Igualtat, Oona Tomàs, explica que “el nostre objectiu en aquesta primera part del projecte és conèixer què preocupa a les famílies i quines són les temàtiques que més els interessen per donar respostes a les seves necessitats”.

El canal per analitzar les preocupacions i els interessos de les famílies és una enquesta on es pregunta sobre diversos factors de la vida familiar, l’alimentació i l’educació sexual i emocional. A banda, el formulari també inclou qüestions sobre la disponibilitat dels enquestats en referència a les possibles sessions informatives i formatives, i la tipologia d’aquestes sessions.

L’enquesta es pot emplenar entre el 14 i el 22 de gener i està destinada a les famílies amb infants i/o adolescents a càrrec seu. L’Ajuntament de la Ràpita farà arribar aquesta enquesta mitjançant les seves xarxes socials, així com a través dels centres educatius, les entitats de lleure i l’àrea d’infància de la Ràpita. Podeu respondre l’enquesta al següent enllaç: https://forms.gle/BMBgFuHdXTVtXmVC9.