Gran concert solidari de la plataforma #Monsortirem a Alcanar

Per recaptar fons per ajudar els veïns a recuperar el municipi després dels aiguats de l'1 de setembre

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La plataforma #Monsortirem ha organitzat un gran concert solidari amb l’objectiu de recaptar fons per a ajudar als veïns i veïnes d’Alcanar, les Cases i Alcanar Platja a recuperar el municipi després dels aiguats de l’1 de setembre.

El concert tindrà lloc el pròxim 4 de desembre, al passeig del Marjal, baix d’una gran carpa per a protegir del fred, a partir de les 17.30 h, i inclou un cartell de diferents artistes, tant del territori com del país. Els artistes que participen són Joan Rovira, Miquel del Roig, Pepet i Marieta, Buhos, Porto Bello, Suu i Zebrass. El concert serà de peu i també hi haurà servei de barra i de menjar ràpid. Participen també l’entitat Amics de la música electrònica d’Alcanar amb sessions de diferents dj’s.

Les entrades es poden comprar de forma anticipada i telemàtica a través de la web d’Ebreticket o bé presencialment als diversos establiments del terme municipal d’Alcanar i el mateix dia del concert.

El preu de l’entrada té un cost solidari de 20 euros, tot i que els xiquets i xiquetes de 12 anys o menys estan exempts de comprar entrada. Els menors de 18 anys han d’accedir al recinte acompanyats per una persona adulta. Una vegada s’ha accedit a l’interior del recinte, es posaran polseres a tothom de manera que es puga sortir i entrar en qualsevol moment.

Cal tenir en compte que el concert està subjecte a la normativa Covid-19. Per tant, s’haurà de presentar el Certificat Covid o un test d’antígens amb resultat negatiu realitzat 24h abans del concert. Els menors de 12 anys no hauran de presentar certificat Covid ni resultat de test.