Un final d’estiu a l’alçada, amb una combinació perfecta de tapes i espectacle. La quarta edició ‘De Roquetes Vi, i Punyetes Baixo’ ha refermat aquest dissabte el seu creixement, consolidant-se com una cita d’èxit del calendari ebrenc. Més de 2.000 persones han gaudit de la fira gastronòmica del vi i dels productes locals de Roquetes, en un Hort de Cruells amb un ambient radiant, amb més de sis hores de tastos d’elaboracions de restaurants i pastisseries de la ciutat, vins del territori i música en directe.
Tapes i beure, tot el producte venut
Les dades demostren l’acceptació de l’esdeveniment entre la gent, amb una gran demanda tant de tapes, com de beure. Així, tant els 7 establiments participants –La Tasqueta, Supersà, La Manduca, Curs de cuina Ravaleros, La Mar Pastisseria, Alfajores Renú i Bar L&M, del Mercat Municipal–, com els 4 cellers de vi de la DO Terra Alta i 1 celler de cava, han donat venda a tot el producte disponible.
La fira, a la vegada, també ha comptat amb la implicació del Comerç Agrupat de Roquetes i la Raval de Cristo en el servei de barra, amb la col·laboració del Patronat de Festes de Roquetes.
Una programació musical de primera
L’afluència notòria de públic s’ha vist reflectida així mateix en els espectacles musicals programats, amb diversitat d’estil i varietats. Un dels principals grups en el panorama de les versions a Catalunya, Band The Cool, ha fet vibrar els assistents amb una posada en escena vibrant per segon any consecutiu, en el concert que ha servit per tancar la nit.
El fil musical, però, ha començat de ben d’hora, amb l’actuació de la violinista Uma Arco Iris, seguida de Walking Bounce Swing, amb l’artista roquetenca Anna Amaré a la veu, que ha omplert la pista de balladors al ritme del lindy hop. Tampoc ha faltat a la cita La Central Petit Comitè, amb èxits de totes les èpoques.
Ivan Garcia: “És una fira cada cop amb més visitants”
L’alcalde de Roquetes, Ivan Garcia, s’ha mostrat “molt content” pel desenvolupament de la quarta edició ‘De Roquetes Vi, i Punyetes Baixo’. “Estem molt contents, perquè hem aconseguit allò que preteníem. Dinamitzem econòmicament la ciutat, i és una fira cada cop amb més visitants tant del municipi, com sobretot d’arreu del territori”, ha explicat.
“Posem un cap de setmana més a l’any la ciutat al mapa, i fem que la gent vingui a gaudir de productes de quilòmetre zero, elaborats a la Reserva de la Biosfera de les Terres de l’Ebre”, ha afegit el batlle roquetero, aprofitant l’ocasió per mostrar el seu agraïment als professionals de la restauració i pastisseria de la ciutat per la seva contribució en el certamen.