L’Ampolla recull 450 al·legacions al Pla de Protecció del Delta de l’Ebre

L'Ajuntament de l'Ampolla també va presentar una al·legació que va ser aprovada per unanimitat pel ple extraordinari celebrat el passat dia 29 de març.

L’Ampolla s’ha mobilitzat contra el Pla de  Protecció del Delta de l’Ebre proposat pel Ministeri de Transició Ecològica i  Repte Demogràfic (MITECO). L’Ajuntament de l’Ampolla va posar a  disposició diferents models d’al·legacions que es podien trobar al web del  consistori, a diferents locals municipals com la Biblioteca o l’Oficina de  Turisme, així com a la majoria d’establiments del municipi. 

Segons els diferents models d’al·legacions que es podien presentar, 345 al·legacions han estat presentades per la ciutadania, 97 per propietaris  afectats, 4 per titulars d’una explotació agrícola, 2 per sectors productius i  entitats/associacions i una per part del grup municipal d’Esquerra  Republicana de Catalunya (ERC). L’Ajuntament de l’Ampolla també va presentar una al·legació que va ser aprovada per unanimitat pel ple  extraordinari celebrat el passat dia 29 de març. 

L’alcalde de l’Ampolla, Francesc Arasa, explica que “des de l’Ajuntament  estem molt satisfets amb la resposta dels veïns i veïnes del municipi.  Aquest gran nombre d’al·legacions que hem presentat mostra el rebuig  al Pla i reitera que és fonamental repensar l’estratègia del Ministeri. Com  hem estat demanant des del primer moment, el territori ha de participar  i definir l’estratègia de protecció per salvaguardar el Delta de l’Ebre.  Esperem que amb aquest lliurament massiu d’al·legacions, el Ministeri  ens escolti i modifiqui el Pla“.