La Ciutat de les Terres de l'Ebre

L’Ampolla es prepara per a la 32a edició de la Diada de l’Ostra del Delta

Durant el matí, es repartiran 2.500 quilos d’ostres del Delta de l’Ebre entre totes les persones assistents

L’Ampolla celebrarà, el diumenge 5 de maig, la 32a edició de la Diada de l’Ostra del Delta. Durant el matí, es repartiran 2.500 quilos d’ostres del Delta de l’Ebre entre totes les persones assistents  a l’esdeveniment, que tindrà lloc al port pesquer del municipi.

Com a novetat, aquest any es poden adquirir els tiquets anticipadament a través de la plataforma Ebreticket. La venda estarà disponible fins al 4 de  maig. Les persones que els comprin en línia, el mateix diumenge s’hauran  de dirigir a la carpa habilitada a la plaça González Isla amb els tiquets en  format digital o imprès per recollir les degustacions, que inclouen cinc  ostres crues, una copa de cava i un barret.

Organitzat per l’Ajuntament de l’Ampolla, la festa serà de les 11:00 a les 14:00 hores i les persones assistents podran gaudir de música en viu. A més a més, hi haurà un espai on els restaurants participants en les Jornades Gastronòmiques de l’Ostra d’aquest any exposaran algun dels plats d’ostra cuinada dels menús que oferiran. Els veïns i veïnes de l’Ampolla així com els visitants també podran gaudir de comerç al carrer. Establiments locals instal·laran parades a la zona d’on tindrà lloc la 32a Diada de l’Ostra.

 

XXXIII Jornades Gastronòmiques de l’Ostra

El dissabte 4 de maig, es donarà el tret de sortida a les XXXIII Jornades  Gastronòmiques de l’Ostra, que se celebraran fins al 19 de maig. Enguany,  s’hi ha adherit 17 restaurants: Bama Restaurant-Beach Club, Botavara, Can  Piñana, Casa David, Casa Llambrich, Delta Mar, El Nàutic, La Barraca, La  Roca Plana, Lo Goleró, Lo Típic, Perales, Rafa, Del Mar Flamingo, Rodamar,  Salazar’s i Sol.

Entre les propostes que inclouen els menús, els i les comensals podran  degustar plats com ostres de l’Ampolla marinades, ostres a la graella amb  mantega de fonoll, ostra natural amb mousse d’alvocat i llet de tigre, arròs  amb ostra semicuita i ortigues de mar, ou amb angula i cruixents d’ostra  rissada i ostres teriyaki, entre molts altres plats. Els preus dels menús  oscil·len entre els 35 i els 45 euros.

Tags: l'Ampolla
Mendo

Missatges recents

Vilanova i la Geltrú rep 1,5 MEUR per impulsar les energies renovables

El govern local ha anunciat una subvenció de la Diputació de Barcelona quantificada en 1,5 milions d'euros, en la línia…

11 minuts fa

En marxa dos dispositius contra el tràfic de drogues i armes a Catalunya

Els Mossos d'Esquadra han desplegat a les cinc del matí dos dispositius en diferents punts contra el crim organitzat assentat…

27 minuts fa

El Faustina 2025 transforma Altafulla en un gran escenari de microteatre

Altafulla es prepara per acollir la quarta edició del Festival de Microteatre 'El Faustina', una proposta cultural que, any rere any,…

10 hores fa

Andorra la Vella celebra el segon taller deliberatiu per al POUP

El segon taller deliberatiu del consell consultiu per a l’elaboració de nou Pla d’ordenació i urbanisme d’Andorra la Vella (Poupav)…

10 hores fa

Oberta la convocatòria d’ajuts per adaptar els habitatges de les persones de 65 anys o més

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) ha publicat aquest dilluns la convocatòria d’ajudes per adequar els habitatges…

10 hores fa

Obre a Salou un nou local gastronòmic únic al país

Salou serà l’escenari escollit per a l’obertura del primer establiment de “Puto Churro” al país, una xurreria que aposta per…

11 hores fa

Esta web utiliza cookies.