L’Ampolla es prepara per a la 32a edició de la Diada de l’Ostra del Delta

Avatar photo
Durant el matí, es repartiran 2.500 quilos d’ostres del Delta de l’Ebre entre totes les persones assistents

L’Ampolla celebrarà, el diumenge 5 de maig, la 32a edició de la Diada de l’Ostra del Delta. Durant el matí, es repartiran 2.500 quilos d’ostres del Delta de l’Ebre entre totes les persones assistents  a l’esdeveniment, que tindrà lloc al port pesquer del municipi.

Com a novetat, aquest any es poden adquirir els tiquets anticipadament a través de la plataforma Ebreticket. La venda estarà disponible fins al 4 de  maig. Les persones que els comprin en línia, el mateix diumenge s’hauran  de dirigir a la carpa habilitada a la plaça González Isla amb els tiquets en  format digital o imprès per recollir les degustacions, que inclouen cinc  ostres crues, una copa de cava i un barret.

Organitzat per l’Ajuntament de l’Ampolla, la festa serà de les 11:00 a les 14:00 hores i les persones assistents podran gaudir de música en viu. A més a més, hi haurà un espai on els restaurants participants en les Jornades Gastronòmiques de l’Ostra d’aquest any exposaran algun dels plats d’ostra cuinada dels menús que oferiran. Els veïns i veïnes de l’Ampolla així com els visitants també podran gaudir de comerç al carrer. Establiments locals instal·laran parades a la zona d’on tindrà lloc la 32a Diada de l’Ostra.

 

XXXIII Jornades Gastronòmiques de l’Ostra

El dissabte 4 de maig, es donarà el tret de sortida a les XXXIII Jornades  Gastronòmiques de l’Ostra, que se celebraran fins al 19 de maig. Enguany,  s’hi ha adherit 17 restaurants: Bama Restaurant-Beach Club, Botavara, Can  Piñana, Casa David, Casa Llambrich, Delta Mar, El Nàutic, La Barraca, La  Roca Plana, Lo Goleró, Lo Típic, Perales, Rafa, Del Mar Flamingo, Rodamar,  Salazar’s i Sol.

Entre les propostes que inclouen els menús, els i les comensals podran  degustar plats com ostres de l’Ampolla marinades, ostres a la graella amb  mantega de fonoll, ostra natural amb mousse d’alvocat i llet de tigre, arròs  amb ostra semicuita i ortigues de mar, ou amb angula i cruixents d’ostra  rissada i ostres teriyaki, entre molts altres plats. Els preus dels menús  oscil·len entre els 35 i els 45 euros.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Fingeix la seva pròpia mort per estalviar-se la manutenció dels fills

Notícia següent

Comuns sumar aposta per un parc de lloguer públic d’habitatge de qualitat

Notícies relacionades