Dissabte, 20 de juliol de 2024
És notícia

L’alcalde de Tortosa, Jordi Jordan, vota vestit d’època: ‘No retrocedir en el temps’

Avatar photo

L'alcalde ha recordat que 'cal una mobilització per defensar els drets i llibertats i no retrocedir en el temps més enllà de les festes de recreació històrica'

Enmig de la festa de la democràcia, Jordi Jordan ha sorprès el seu col·legi electoral anant a votar vestit d’època.

L’alcalde ha recordat que ‘cal una mobilització per defensar els drets i llibertats i no retrocedir en el temps més enllà de les festes de recreació històrica’.

Jordan va entrar al consistori en aquesta legislatura, convertint-se en el primer alcalde progressista de Tortosa de les últimes dècades. El nou batlle encapçala el nou “govern del canvi”, que conformen Movem-PSC i ERC, i que té el suport de la CUP des de l’oposició.

Sobre la seva vestimenta, Tortosa es troba ara mateix celebrant la 26a Festa del Renaixement, que s’allarga durant tot el cap de setmana. La implicació per part de la ciutadania és un dels pilars del certamen, que participa de forma activa en la recreació històrica.

Uns 27 grups de recreació històrica de la ciutat i d’altres municipis ebrencs formen part de la programació de la Festa del Renaixement de Tortosa. Segons el regidor de la festa, Víctor Grau, el “motor” de l’esdeveniment és justament la ciutadania, que s’implica any rere any en la celebració.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

thirteen − thirteen =

Notícia anterior

L’actuació de la Cia la Bleda ha estrenat l’Escenari Infantil de la Festa Major de Blanes 2023

Notícia següent

BONES NOTÍCIES | Localitzen viu l’home de 87 anys que buscaven des de divendres

Notícies relacionades