Diumenge, 16 de juny de 2024
És notícia

La Policia Local de l’Ampolla estrena un nou vehicle

Avatar photo
L’adquisició ha suposat una inversió de 54.350,40 euros que ha anat a  càrrec de l’Ajuntament de l’Ampolla

La Policia Local de l’Ampolla ha estrenat  aquesta setmana un nou vehicle policial. Es tracta d’un SUV model Ford  Kuga Hybrid endollable, amb l’objectiu que sigui més sostenible i eficient.  Gràcies a la càrrega elèctrica, que dona al vehicle una gran autonomia, es  reduirà el consum de combustible fòssil. 

L’adquisició ha suposat una inversió de 54.350,40 euros que ha anat a  càrrec de l’Ajuntament de l’Ampolla. 

El cotxe està dotat amb l’equipament policial de darrera tecnologia i serà  una gran millora de qualitat per al cos de seguretat del municipi. D’aquesta  manera, la Policia Local disposa de noves eines per dur a terme la seva tasca  diària, de seguretat ciutadana així com en operatius de trànsit. 

La incorporació d’aquest nou cotxe suposa un canvi d’imatge que s’adapta  als nous criteris de retolació corporativa de vehicles policials aprovats pel  Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya d’acord amb les  recomanacions de la normativa europea CEN 1789 (European Standard  Police). Aquestes directrius es basen en l’alta visibilitat, seguint el patró  Battenberg, és a dir, un codi de colors europeu d’alt impacte visual que  garanteix la identificació immediata dels vehicles d’emergències a gran  distància. 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

VÍDEO | Un espectacular incendi a les Tres Torres obliga a desallotjar un edifici

Notícia següent

Dues dones ferides en atropellar un cavall amb el seu cotxe

Notícies relacionades