Jordi Pérez (PSC) demana el vot per a governar una Amposta solvent

Pérez: "els pilars que més ens preocupen són la neteja, la ciutat està massa bruta; i la mobilitat, perquè hi ha moments del dia complicats amb el trànsit"

temps lectura-Temps de lectura: 3 minuts

El candidat socialista a l’alcaldia d’Amposta, Jordi Pérez, acompanyat de part de la seva llista, ha parlat avui passat l’equador de la campanya electoral, de com s’està desenvolupant: «nosaltres hem portat una campanya neta i basada en les nostres propostes, sense enfrontaments amb la resta de forces polítiques i volem continuar-la així».

 

Tot seguit ha passat a recordar que dels pilars bàsics del seu programa, amb què esperen augmentar representació al consistori el pròxim diumenge, hi ha dos en què volen incidir «perquè són els que més ens preocupen i són la neteja, la ciutat està massa bruta, i la mobilitat, perquè hi ha moments del dia complicats amb el trànsit».

 

L’alcaldable ha volgut remarcar les reunions amb entitats socials, esportives i culturals i agrair-los-hi la seva atenció i col·laboració a l’hora de fer-los-hi arribar propostes que ha incorporat al programa «intentarem complir les expectatives demanades» i ha destacat l’especial cura que posaran en les entitats socials «el benestar de la gent per a nosaltres és fonamental».

 

Aprofitant que la roda de premsa era davant de l’Hospital comarcal, el candidat socialista ha volgut expressar el seu parer sobre el superàvit de més d’un milió del centre sanitari anunciat per l’actual alcalde. Pérez ha afirmat que tot i que és bo guanyar diners, en el cas de la salut, «més que tindre beneficis, preferim que hi hagi una millora de serveis i d’atenció a la gent, perquè els impostos que paguem són per a millorar la vida de la gent i no perquè hi hagi diners al compte corrent».

 

Poca fiabilitat de l’actual alcalde

L’alcaldable socialista ha aprofitat també per a remarcar dos situacions en què l’alcalde actual ha incomplert les seves promeses, fet que, segons Pérez, li resten fiabilitat. Una és que va assegurar que no es presentaria més enllà de dos legislatures, està n’és la tercera; i una altra, que si sortia escollit alcalde d’Amposta, només seria alcalde i no acceptaria cap altre càrrec, cosa que també ha incomplert, per a ser director territorial, entre altres càrrecs aliens a l’alcaldia.

 

Els últims anys, segons Pérez, «l’alcalde ha estat desaparegut de la política municipal i ara vol recuperar a correcuita els anys que no ha estat aquí». En aquest sentit Pérez creu que l’actual govern va entrar amb ganes, però que ha anat «de més a menys. Quan ha tingut majoria absoluta, s’ha relaxat i s’ha adormit i ha fet poca cosa al poble, i sols ha vingut una reviscolada ara per a eleccions. Creiem que així, no és la manera de governar. No tenen un projecte de ciutat», a diferència dels socialistes que, segons Pérez, tenen un bon programa i un equip de persones solvents al darrere.

 

L’alcaldable socialista tampoc veu una opció de canvi per a la ciutat, la candidatura de Junts, «és més del mateix, representants de la vella política dels convergents, van governar 28 anys i l’actual alcaldable ha estat totalment desaparegut, els darrers 8 anys».

 

En un altre sentit, Jordi Pérez, ha volgut constatar la mala gestió de l’actual alcalde en dos qüestions municipals en concret, com són la gestió de l’aigua i la de la neteja: «en vuit anys no ha fet res i ara en campanya electoral els vol remunicipalitzar. Això no són maneres de governar, sense un projecte clar». Per a l’alcaldable socialista tampoc és de rebut que Amposta no estigui dintre del Pacte per l’ocupació a la comarca del Montsià: «sent la nostra ciutat la capital del Montsià no es pot anar treballant individualment, hauríem d’estar en línia i ajudar a la resta de pobles i ciutats de la comarca. En aquest sentit quan nosaltres governem formarem part d’aquest Pacte».

 

L’alcaldable socialista també ha apuntat que treballaran per aconseguir una sortida de l’AP-7 i una estació de tren a la comarca del Montsià «aquí ens aniria molt bé una conjuntura amb els governs a Madrid i a Barcelona de caràcter progressista». Salvador Illa en la seva visita a Amposta es va comprometre a fer d’intermediari a Madrid, on va ser ministre. El candidat socialista ha volgut aprofitar la trobada amb la premsa per a demanar el vot «per al Partit Socialista de Catalunya perquè som la força que té més vincles i pot aconseguir més sinergies Madrid-Barcelona-Amposta. Estem preparats per a governar i us demanem un vot de confiança per a demostrar-ho i per a portar el canvi a la nostra ciutat».