Jordan crida a la mobilització de la ciutadania i pensa que cal anar a votar amb “il.lusió, optimisme i esperança”

Jordan i Grau han votat junts, com a Tàndem que han demostrat ser tota la campanya

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Són les 8.00 h d’un 28 de maig de 2023. Els col·legis electorals tornen a obrir les portes i cadascun dels candidats a l’alcaldia criden la ciutadania a votar en unes eleccions que han de ser decisives per al futur de Tortosa.

Cap a les 12.00 h votava l’alcaldable de Junts per Tortosa, Meritxell Roigé. Ho feia al col·legi electoral situat al Consell Comarcal del Baix Ebre.

Amb només 30 minuts de diferència ha votat Jordi Jordan, candidat a l’alcaldia de Tortosa per la coalició Movem i PSC. Ho ha fet passades les 12.30 al col·legi electoral situat a l’institut Dertosa, al barri de Ferreries. Com ja ve sent habitual durant tota la campanya, arribava pedalant i ho feia acompanyat del número 3, Víctor Grau.

Jordan ha invitat a tots els tortosins i tortosines a votar en un dia molt especial per a la ciutat i per a la democràcia. “Crido a la mobilització, independentment de la nostra ideologia. Cal expressar la nostra opinió i construir la Tortosa del futur”.

El candidat a l’alcaldia ha fet una crida a la participació, perquè els tortosins i tortosines puguin decidir “quin ha de ser el millor futur per a Tortosa”.

Víctor Grau, votava cap a les 13.00 h al poliesportiu del barri de Ferreries.