fbpx
Divendres, 23 de febrer de 2024
És notícia

Arriba la III Nit de la Cultura a Amposta

Avatar photo

La Nit de la Cultura 2023, que se celebrarà dimecres 6 de desembre a les 20 h a l’auditori municipal, reconeixerà fins a quatre agents culturals de la ciutat. Enguany, i després de la incorporació de la Nit de la Cultura al Reglament d’honors i distincions de la ciutat, totes les entitats culturals legalment constituïdes han pogut presentar candidatures a les diferents categories i el jurat ha acabat definit les quatre categories en les quals enguany s’entrega reconeixement.

Així, la Nit de la cultura reconeixerà dues persones, una per la seva trajectòria i l’altra per haver destacat durant 2023, una entitat que enguany ha complert 25 anys i un establiment que ha destacat per la promoció de la cultura.

La Nit de la Cultura 2023 serà la tercera edició d’aquest esdeveniment. La primera va ser al gener del 2022 quan es va celebrar la Nit de la Cultura 2021, gala en la qual es va reconèixer a Mari Chordà, Octavi Ruiz i Foment d’Art i Cultura i es va fer entrega de la medalla d’Honor de la Ciutat al Casino Recreatiu d’Amposta. La Nit de la Cultura 2022 va ser al desembre d’aquell any i van rebre reconeixement Sanfaina, Mario López, Antonio Solé i Teri Panisello.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

L’Ajuntament de Lleida produirà quinze curtmetratges a grups de joves de 13 a 25 anys

Notícia següent

Caminada per l’Horta per promoure la interculturalitat i el respecte als drets humans

Notícies relacionades