Acord de govern a Móra la Nova entre PSC i ERC

L'alcaldia dels primers 18 mesos recau en el PSC i la resta de legislatura serà per ERC

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Les executives locals d’Esquerra Republicana de Catalunya i del Partit dels Socialistes de Catalunya a Móra la Nova, aquest dissabte al matí, han avalat la proposta d’acord pels propers 4 anys pel govern del Municipal de l’Ajuntament de Móra la Nova.

L’acord recull un conjunt d’eixos programàtics que han de guiar l’acció de govern i l’entesa entre ambdues formacions polítiques.

En l’àmbit organitzatiu, l’alcaldia dels primers 18 mesos recaurà sobre el regidor que designi el PSC i la primera tinença alcaldia recaurà sobre el regidor que designi ERC.

La resta de legislatura, l’alcaldia recaurà sobre el regidor que designi ERC i la primera tinença alcaldia recaurà sobre el regidor que designi el PSC.

En Jesús Álvarez com a representant local d’ERC a Móra la Nova, ha manifestat que “és el millor pacte per a la població, atès que Móra la Nova és qui surt beneficiat. A partir d’ara, s’obre una nova etapa per fer el poble de Móra la Nova un poble d’oportunitats”.

Per Carlos Trinchan, com a representat local del PSC a Móra la Nova, ha destacat que “aquest acord és fruit d’una anàlisi detallada de totes les possibles opcions de govern municipal a Móra la Nova on, una vegada valorades les diferents alternatives i posant al poble per davant de tot, apostem per un grup de 8 regidors i regidores on tots som conscients dels reptes i coses a canviar amb una perspectiva de millorar el futur dels nostres veïns i veïnes. Tenim l’objectiu principal de millorar el funcionament dels serveis municipals i fer de Móra la Nova un referent en oportunitats i lideratge”.