L’exalcaldessa d’Aldover, Tere Forés, valora presentar-se a les municipals

"Som molts els que pensem que Aldover no funciona. Estic preparada, tinc molta il·lusió i amb experiència contrastada"

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

L’exalcaldessa d’Aldover, Tere Forés, del PSC, ha anunciat que valora tornar a presentar-se a les pròximes eleccions municipals del mes de maig. “És una decisió que estic valorant perquè som molts els que pensem que Aldover no funciona. Estic preparada, tinc molta il·lusió i amb experiència contrastada, que fa que la gent m’empenyi a liderar el poble, després de constatar que Aldover ha anat a menys amb el govern d’ERC”, ha afirmat.

 

La socialista explica que “fa pena veure com està Aldover, em preocupa molt el futur del nostre poble, perquè vull que els nostres fills i filles s’hi puguin guanyar la vida i no acabin marxant del poble. Estem perdent pistonada, no hi ha il·lusió, per això cal redreçar l’actual situació a la qual ens han portat”.

 

Afegeix que “l’actual govern d’ERC van entrar prometent transparència i que volien construir Aldover, doncs bé la Sra. Pegueroles no va tardar ni un any en intentar destruir Aldover actuant d’esquena al poble facilitant la implantació d’una planta de fems sòlids. La mobilització popular va impedir que acabes malmetent el poble perquè era hipotecar el futur de les doverenques i doverencs. Era enterrar-nos en la misèria dels fems, i això cal recordar-ho perquè no torni a succeir”.

 

L’exalcaldessa insisteix en el fet que “Estic disposada a fer el pas, per això estem obrint un període d’escoltar a la gent, les seves necessitats, inquietuds i, diferents sensibilitats. Sumar esforços en benefici de tothom, amb una major transparència en la gestió dels recursos municipals, orientada a organitzar i acumular la força de la societat doverenca. Un projecte en comú que sorgeix per recollir i donar resposta a les necessitats de tothom”.

 

Per últim, finalitza assegurant que “hem de recuperar aquell sector de la població que no està disposat a deixar passar el temps sense fer res. A tota aquella gent que diu prou de l’immobilisme i què reclama una alternativa a l’actual desgovern que hi ha al poble”.