fbpx

Enlairem engega una nova etapa des de la independència política

Avatar photo

Els associats i associades d’Enlairem, mitjançant assemblea, han escollit la nova estructura interna que conformarà el partit. Una estructura que s’ampliarà durant les pròximes setmanes i mesos amb la consolidació dels àmbits sectorials, però que comença a caminar, segons paraules de la presidenta, Anna Giménez, amb l’objectiu “de reforçar una proposta que es construeix des de la independència política i amb la finalitat de continuar amb el procés de transformació de Deltebre aglutinant totes les sensibilitats”

Tot i això, Giménez, que ha estat elegida presidenta per unanimitat, no ha tancat la porta a projectar en un horitzó aquesta força política en l’àmbit territorial. “Actuarem sempre des de la necessària responsabilitat, però també des de la necessària motivació per defensar els interessos dels veïns i veïnes de Deltebre, però també del Delta de l’Ebre i del conjunt del territori”, ha detallat. 

La nova estructura està conformada per persones que representen el bagatge d’Enlairem, com són el cas de la mateixa presidenta, Anna Giménez, qui ha estat regidora del Govern municipal durant aquests darrers vuit anys i empresària d’èxit en l’àmbit agroalimentari, però també de Carlos Serra, extinent d’alcaldia, Imma  Juan, exalcaldessa, Francesc Mateu, director de les darreres campanyes electorals d’Enlairem o bé Pascual Chacón, empresari. Però també incorpora nous perfils amb les figures de Marc Bertomeu, agricultor, Pau Noche, enginyer i Jordi  Bertomeu, professor i regidor de Govern.  

“La independència política que representa actualment Enlairem és un valor afegit que ens permet defensar els interessos del Delta, i de la seva ciutadania, sense lligams i sense complexos, tal com estem demostrant actualment amb la nostra oposició frontal a l’expedient d’atermenament proposat per part de l’Estat”, ha expressat el portaveu d’Enlairem, Marc Bertomeu, durant el transcurs de l’assemblea.  

Marc ha conclòs afirmant que “durant les setmanes vinents treballarem per ampliar la base d’Enlairem, la qual a hores d’ara compta amb 150 associats i associades, i també engegarem el desplegament de les sectorials i dels seus respectius responsables per així acabar de conformar l’estructura interna que avui  presentem”. 

Més enllà d’aquests objectius a curt termini, en l’àmbit intern d’Enlairem també s’iniciarà l’impuls de l’àrea de formació, i l’atenció i el foment de la participació de l’associat i de l’associada amb la nova figura de defensora de l’associat.  

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Uns excursionistes troben dos cadàvers al mig del bosc

Notícia següent

Una tarragonina va a ‘First Dates’ i es passa la cita mentint: L’equip ha d’intervenir

Notícies relacionades