Els Bombers treballen en un incendi forestal a Tivissa

També s'han declarat dos focs, ja estabilitzats, al Soleràs (Garrigues) i a Navàs (Bages)

Un bomber treballant en l'extinció de l'incendi forestal de Tivissa. BOMBERS

Els Bombers de la Generalitat treballen aquest dissabte a la tarda en un incendi de vegetació forestal a Tivissa (Ribera d’Ebre). L’avís del foc s’ha rebut a les 14.39 hores a la zona coneguda com les muntanyes dels Burgans, al sud del terme municipal. Fins a 16 dotacions terrestres i 5 mitjans aeris s’han desplaçat al lloc, en un incendi amb diversos focus secundaris i empès per la marinada que bufa a la zona.

El flanc esquerra és el més actiu, però avança cap a una zona de conreus, mentre que el flanc dret ja està estabilitzat i el cap va en direcció a una zona d’oliveres. En paral·lel, aquest dissabte també s’han declarat dos focs més, ja estabilitzats, al Soleràs (Garrigues) i a Navàs (Bages).

L’incendi del Soleràs ha afectat vegetació agrícola i l’avís s’ha rebut a les 11.45 hores. Ha cremat 1,93 hectàrees i els Bombers hi han treballat amb sis dotacions terrestres i tres mitjans aeris, que ja s’han retirat. I a Navàs, l’avís del foc s’ha rebut a les 13.28 hores a la zona el Mujal. Ha cremat vegetació forestal i 10 dotacions terrestres i un mitjà aeri s’han encarregat de la seva extinció. Ha afectat un perímetre d’aproximadament 1,5 hectàrees de terreny.