El Museu de la Mar de l’Ebre programa activitats i estrenes per celebrar el Dia Internacional dels Museus

El 15 i 16 de maig, el museu ofereix el contacontes ‘El viatge de la perla’, una jornada de portes obertes i l’estrena de l’aplicació ‘El museu al teu mòbil’

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Dia Internacional dels Museus. CEDIDA

El Museu de la Mar de l’Ebre, amb el suport del Museu de les Terres de l’Ebre, celebra el Dia Internacional dels Museus amb activitats i estrenes programades per al cap de setmana del 15 i 16 de maig. Enguany, la diada del 18 de maig es commemora sota el lema ‘El futur dels museus: recuperar i reimaginar’. La regidora de Cultura, Èrika Ferraté, considera que “aquestes novetats que programem en el marc del Dia Internacional dels Museus són una oportunitat més per donar a conèixer el Museu de la Mar de l’Ebre i apropar-lo a diferents públics”. Entre les dues activitats planificades hi haurà una jornada de portes obertes el diumenge 16 de maig, en els horaris habituals del museu: d’11 a 14 h i de 16 a 19 h.

D’altra banda, el mateix diumenge, l’Institut d’Estudis Professionals Aqüícoles i Ambientals de Catalunya oferirà el contacontes ‘El viatge de la perla’ a les 11.30 h. Les inscripcions per assistir al contacontes s’han de fer mitjançant el següent correu electrònic: museudelamardelebre@gmail.com.

A més, el dissabte 15 de maig, el Museu de la Mar de l’Ebre estrenarà l’aplicació ‘El museu al teu mòbil’, la qual permetrà als visitants obtenir la informació del museu a través del codi QR que es troba a la recepció. La regidora destaca que “és molt important adaptar-se a les noves demandes tecnològiques” i afirma que “és un factor que tenim molt en compte per fer visible i accessible el nostre museu”. Entre les estrenes, també hi haurà el reportatge ‘Youtubers als museus’, realitzat per la Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana, a través de les seves xarxes socials.