Ebreokasió incrementa l’espai d’exposició en 2.000 metres quadrats

La vint-i-sisena edició de la Fira del vehicle d’ocasió de Tortosa arriba als 13 concessionaris participants

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

La vint-i-sisena edició de la Fira del vehicle d’ocasió de Tortosa, Ebreokasió, se celebrarà al Pavelló firal de Remolins de la ciutat els dies 20, 21 i 22 d’octubre. L’augment d’expositors del sector de l’automoció en aquesta edició, passant dels 11 als 13, ha portat l’Ajuntament tortosí a ampliar la zona d’exposició per encabir els gairebé 400 vehicles que s’hi exposaran.

Si fins ara s’utilitzava el Pavelló firal de Remolins i una petita part del darrere, uns 7.000 metres quadrats, enguany s’afegeix la part del davant del pavelló, uns 2.000 metres quadrats més. L’alcalde de Tortosa, Jordi Jordan, ha manifestat que “Ebreokasió està plenament consolidada” i ha comparat les xifres de l’any anterior, una setantena de vehicles venuts amb un volum de negoci d’1,4 M€, amb els anys anteriors: “estem parlant d’una fira que creix. Un creixement molt important”, tot i que es pot explicar, segons l’alcalde, per l’aturada de dos anys de la fira per la pandèmia.

L’alcalde ha remarcat la importància de la fira “perquè dinamitza l’activitat del pavelló firal, dinamitza econòmicament la ciutat i és un atractiu per a rebre visitants no només de Terres de l’Ebre, sinó també del Baix Aragó i del nord de Castelló” i, ha afegit que “genera un impacte econòmic no sols per als concessionaris sinó també per a la ciutat”.

La regidora de Fires, Sònia Rupérez, ha remarcat també que l’Ebreokasió “és una fira amb expansió, una mostra especialitzada més enllà de Tortosa i referent del sector del vehicle d’ocasió a les Terres de l’Ebre” i ha animat la gent que vulgui comprar un vehicle seminou,  de KM0 i de gerència: “ara és l’oportunitat, té les millors opcions del mercat en un mateix espai”.

Ebreokasió, a més dels concessionaris de cotxes, completarà l’oferta amb un simulador de seguretat, concretament un simulador de bolcada per a sensibilitzar els visitants de la importància de l’ús dels mecanismes de seguretat en els vehicles; per primer cop participarà el club Slot Tortosa, que organitzarà competicions lúdiques; hi haurà una zona d’inflables i una food truck. Finalment, a l’exterior del pavelló hi haurà l’espectacle de pagament Frank Motor Show a càrrec d’especialistes.

Ebreokasió és d’entrada gratuïta. L’horari de la fira serà les 10 hores a les 14 hores i de les 16.30 hores a 20.30 hores.