Deltebre lliura bosses reciclables per reduir el consum de plàstic

S'han lliurat més de 5.000 bosses

Aquest dijous, aprofitant que se celebra el mercat ambulant, l’Ajuntament de Deltebre ha iniciat  una nova acció de conscienciació ambiental en el marc de la campanya #DeltebreRecicla.  Aquesta vegada, es tracta del lliurament de més de 5.000 bosses reciclables per a la fruita i  la verdura amb l’objectiu, com ha remarcat el tinent d’alcaldia de #DeltebreSostenible, Kilian  Franch, de “disminuir l’ús de les bosses de plàstic i així continuar fent petites passes que, en  el seu conjunt, ens ajuden a neutralitzar l’emergència climàtica”.  

De fet, aquesta acció en concret té l’eslògan de “Els petits canvis marquen la diferència”,  redundant amb el missatge de sensibilització que durant tots aquests anys s’està efectuant  amb les diferents campanyes que s’han engegat. En aquest sentit, durant la seva intervenció,  el tinent d’alcaldia ha recordat que l’Ajuntament de Deltebre va ser reconegut amb un premi  per la gestió dels residus i per les campanyes de conscienciació ambiental en el marc de la  XVII edició dels Premis Ciutat Sostenible que lliura la Fundació Fòrum Ambiental, amb el  suport del Ministeri per a la Transició Ecològica i Repte Demogràfic, i amb la col·laboració d’ECOEMBES. 

Per la seva banda, la regidora d’Acció Comercial, Ingrid Santiago, ha ressaltat que “la col·laboració i la suma, en totes les accions, ens permet anar més lluny, més encara en  qüestions com la conscienciació ambiental. Per això, i com venint fent sovint, aquesta  campanya neix amb sinergia amb el comerç local i de proximitat, i amb la finalitat que els veïns  i veïnes puguin fer el màxim ús d’aquestes bosses”.  

Les bosses, que s’han començat a repartir aquest matí, es podran trobar en les fruiteries i  verduleries del municipi, però també als mercats municipals, a l’Ajuntament de Deltebre, al  Centre Esportiu del Delta, al Centre Cultural del Delta i al Consell de Riumar, en els seus  respectius horaris d’obertura.  

Aquesta acció forma part de les diferents iniciatives que des de l’Ajuntament de Deltebre,  conjuntament amb Innovia Coptalia i Fornós Contenidors, es realitzen per fomentar el  compromís mediambiental.