Dijous, 18 d'abril de 2024
És notícia

Deltebre enceta les Jornades Gastronòmiques de l’Ànec i el Coll Verd

Avatar photo

Fins a 9 restaurants de Deltebre participaran en aquestes jornades entre l'11 i el 27 de novembre

Fins a nou restaurants del municipi de Deltebre participen en aquesta edició de les Jornades Gastronòmiques de l’Ànec i el Coll Verd que tot just comencen aquest divendres 11 de novembre i finalitzen el dia 27 de novembre, i que l’Ajuntament de Deltebre organitza en col·laboració amb l’associació FECOTUR.

La presentació d’aquestes jornades s’ha dut a terme a la Finca de Bombita com a “un dels espais simbòlics de l’activitat cinegètica” ha explicat l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler.

De fet, i en relació amb la mateixa Finca de Bombita, l’alcalde ha detallat que “des de l’Ajuntament de Deltebre vam enviar, als diferents grups polítics, esmenes als pressupostos generals de l’Estat per tal que des de l’ajuntament puguem realitzar la gestió de la mateixa finca”.

Soler també ha agraït la participació dels diferents restaurants, com també ha agraït el paper de les entitats de caçadors en la seva funció de mantenir la biodiversitat del Delta.

A banda de l’alcalde, a la roda de premsa també hi ha participat la regidora d’Acció Comercial i Personal, Ingrid Santiago, el tinent d’alcaldia de #DeltebreActiu, Robert Bertomeu, i els presidents de la Societat de Caçadors de Sant Miquel, José Pedro Tomàs, i la Societat de Caçadors de Jesús i Maria, Cristian Franch.

 

Control de la població i equilibrar l’ecosistema

Tots dos presidents han coincidit en remarcar la funció que duen a terme els caçadors per controlar la població i facilitar l’equilibri de l’ecosistema.

La regidora de Personal i Acció Comercial, Ingrid Santiago, ha explicat que “les jornades gastronòmiques esdevenen una oportunitat més per dinamitzar el sector comercial, i ajuden a conèixer els diferents productes de qualitat de Deltebre i del Delta”.

Just en aquesta mateixa línia, el tinent d’alcaldia de #DeltebreActiu, Robert Bertomeu, ha remarcat “la carn de caça” com també l’activitat constant que realitzen les entitats de caçadors i el conjunt de caçadors del municipi.

Aquestes jornades s’emmarquen en l’inici de la temporada de la caça al nostre municipi. Tots els menús com els restaurants participants es poden consultar a la pàgina web de l’Ajuntament de Deltebre (www.deltebre.cat).

El programa complet de les Jornades Gastronòmiques de l’Ànec i el Coll Verd es pot visitar en aquest enllaç.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Santa Coloma impulsa l’educació pública de nens i nenes de 0 a 3 anys

Notícia següent

El PSC es compromet amb les xarxes tancades, la transició energètica i la indústria química

Notícies relacionades