Dissabte, 22 de juny de 2024
És notícia

Deltebre crea el Consell de la Gent Gran per millorar el benestar del col·lectiu

Avatar photo
El Consell de la Gent Gran comptarà amb una dinamitzadora que acompanyarà les reunions per poder concloure resultats pràctics i aplicables

Aquesta setmana ha estat el torn de la posada en funcionament del Consell Municipal de la Gent Gran, òrgan que aplega a les entitats del municipi vinculades i també a persones representatives amb la finalitat de consensuar i implementar accions que millorin el benestar d’un col·lectiu a qui, com ha ressaltat l’alcalde de Deltebre, Lluís Solerhem de saber escoltar, reconèixer i agrair tota la feina feta i la seva clara contribució al desenvolupament del nostre municipi i del conjunt del Delta”.

El Consell de la Gent Gran ha de permetre tractar temes d’interès, informar i difondre totes aquelles qüestions i propostes relatives a la qualitat de vida de la gent gran, fomentar l’enfortiment de la vida associativa, promoure activitats de lleure, formatives o d’altra tipologia. En aquesta línia, la regidora d’Infància, Gent Gran i Benestar, Vicky Albiol, ha explicat que som conscients de la necessitat d’aprofundir en el coneixement de les necessitats i les problemàtiques de la gent gran, per això l’impuls d’aquest consell ha de permetre crear un espai de debat i de coordinació per treballar de manera més concreta i realista”.

El delegat del Consell de la Gent Gran, i a proposta de l’alcaldia, ha esdevingut Eleuteri Arques, persona vinculada en el teixit associatiu del municipi i en l’àmbit cultural. Per a Arques, aquest Consell “és una oportunitat de donar forma i projecció a totes les idees, inquietuds i preocupacions de la gent gran”. Com a vicepresidenta de l’òrgan continuarà Herminia Bo, igual com en el darrer mandat.

El Consell de la Gent Gran comptarà, a partir de la pròxima sessió, amb una dinamitzadora, professional de l’àmbit, que acompanyarà les reunions per així poder concloure resultats pràctics i aplicables.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La Massana dona el tret de sortida a un cap de setmana de compres sostenibles

Notícia següent

VNG programa un nou cicle d’activitats de primavera de Memòria Històrica

Notícies relacionades